2012. május 5., szombat

Figyelmes Testgyakorlók

     A sikeres Magyar Kupa szereplés után ma a bajnokságban teheti fel a koronát idei teljesítményére az MTK Budapest labdarúgó-csapata. (Aki nem tudná, a rövidítés feloldása: Magyar Testgyakorlók Köre).        A délután fél hatkor sorra kerülő mérkőzést a klubvezetők döntése alapján ezúttal ingyen tekinthetik meg a szurkolók. 
     Az MTK-tól e tárgyban kapott megtisztelő levelet, amely a legfontosabb tudnivalókat is tartalmazza, az alábbiakban olvashatják.


Tisztelt Hölgyem/Uram!

     A Magyar Kupa döntőjében ezüstérmet szerzett MTK labdarúgócsapatának már csak egyetlen pontra van szüksége ahhoz, hogy jövőre ismét a legjobbak között szerepelhessen a bajnokságban, magyarán hogy idén megnyerje a másodosztály küzdelmeit!

     Szombaton a Hidegkuti Stadionban 17.30 órás kezdettel a Baja csapata ellen lehetőségünk is lesz begyűjteni a hiányzó pontot-pontokat, tehát bajnokavatásra készülünk, illetve arra hogy nagy ünneplésben részesítsük a kupadöntőben kiválóan helytállt csapatunkat.

     Az MTK rettentően hálás azon szurkolóinak, akik nagy létszámban, remek hangulatot teremtettek a Magyar Kupa döntőjén. Hálája és tisztelete jeléül a klub vezetősége úgy döntött, hogy a szombati mérkőzésre a BELÉPÉS INGYENES lesz és nincs szükség előzetes regisztrációra!

     Jöjjenek el Önök is diákjaikkal, vegyenek részt egy befogadó közösség nagy ünneplésében!
    A remélt bajnokavatás alkalmából az MTK Baráti Kör is újabb ajándékkal készül a szurkolóknak!

Várjuk tehát nagy szeretettel iskolájuk tanárait és diákjait 2012.május.5.-én szombaton 17 óra 30 perctől a Hidegkuti Stadion (VIII. Salgótarjáni út 12-14) lelátóján, mert azt gondoljuk és hisszük, hogy a sport igazi embereket nevel! Az MTK fiatal labdarúgói jó példával szolgálhatnak minden fiatalnak!

     A mielőbbi személyes találkozás reményében üdvözlettel:
     
    Póth Andrea
    MTK Budapest Zrt.


telefon: +36 1 30 30 590
mobil:   +36 30 76 84 036
fax:       +36 1 30 30 592



e-mail: pothandrea@mtkhungaria.hu
web1:  www.mtkhungaria.hu
web2:  www.sandorkaroly.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése