2012. május 24., csütörtök

Bozsik bronz

Az OTP-MOL Bozsik-program keretében vettek részt tornán II. korcsoportosaink a Gloriett Általános Iskolában május 23-án.

A nevezésnek megfelelően két csapatot indítottunk. (Összesen 19 játékosunk lépett pályára!) Nagy dolog, sőt, óriási, hogy a szülők jóvoltából mindenki autóval jutott el a helyszínre - hétköznap, kora délután.
Köszönjük!


Ebben a korosztályban 6 csapat versenyzett, egészen furcsa lebonyolítás szerint: körmérkőzéses rendszerben, az öt forduló helyett csak hármat megtartva. (Ennek megfelelően a két csapat rendre  végig egy időben játszott, olykor 60 méterre egymástól...)

Így esett, hogy az "A" keret, amely a mezőny végén záró két együttessel nem is találkozott, egy győzelemmel és két döntetlennel, kapott gól nélkül lett harmadik. Igaz, főként nem a sorsolás, hanem a hullámzó teljesítményünk miatt nem végeztünk előrébb. (Nem mintha akár a hullámzó teljesítménynek, akár az eredménynek lenne bármi jelentősége 10 éves korban...) 

A "B" csapatban többen is lehetőséghez jutottak azok közül, akik idén nem, vagy csak keveset szerepelhettek. Ez a gárda is becsülettel küzdött, időnként szép dolgokat mutatott. Egyértelműen közelebb kerültek a vetélytársakhoz!

Mások jó teljesítménye mellett külön említést érdemel még,  hogy mindhárom kapusunk remekül védett. 
  
Vajk "A":  Benedek Norbert, Éles Levente, Kóté Róbert, Nagy VencelPolónyi TamásRomhányi Bálint, Stojka-Somogyi Ferenc, Szombathy DánielTokai Zoltán.
  
Vajk "B": Csontos Gergő, Fehér Ádám, Hajdú DonátMellák Dominik, Nagy Ádám, Nagy BenceSzékely Máté, Szűts Bernát, Tóth Bendegúz, Vörös Flórián

A 3-4. évfolyam programja után - edzés gyanánt - ezzel a korosztállyal vettünk részt a III. korcsoport tornáján is. (A nagyobbak osztálykiránduláson voltak/vannak.) A túlórázók nevét az előző felsorolásban dőlt betűkkel szedtük.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése