2014. május 13., kedd

Bozsik-program: helyzetjelentés

A tanév vége felé, a jóidő beköszöntével megélénkült a kerületi futballélet. Szinte minden héten van Bozsik-program is. A felsősök tornákon, az alsó tagozatosok ún. Grassroots-foglalkozásokon vesznek részt. Rövid beszámolónk az eddig történtekről ad hírt.


Az elmúlt évben az első helyen végeztek az 5-6. osztályos fiúk a kerületi bajnokságban. Az első forduló után, tehát "féltávnál" most is az élen állnak. A Csontváry 3-1-re, a Táncsicsot és a Piros iskola I. csapatát egyaránt 3-0-ra győzték le, a Piros II. ellen 1-1-re végeztek.

A lányok örvendetesen nagy létszámú küldöttséggel, ennek megfelelően sok újonccal érkeztek a Gloriettbe, ahol a házigazdákkal vívtak két mérkőzést: egy gól nélküli döntetlen után 1-0 arányú vereséget szenvedtek. A következő alkalommal még lehet majd javítani!



Mérkőzés után. (A felsős lányok és fiúk)


A kisebbeknél főként azoknak a diákoknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, akik az egyéb eseményeken eddig egyáltalán nem vagy keveset szerepeltek. Az I. és a II. korcsoport is túl van már egy rendezvényen. A 3-4. osztályosok éppen tegnap léptek pályára - sajnos csak a 3.a-sok, mert a többiek erdei iskolában vannak. Ezekben a korosztályokban tét nélkül, a különböző intézményekből érkezett diákok vegyes csapatokba sorolva  játszanak. Nagyszerű körülmények között, igazi füvön!




A csapatok elosztására várnak az elsősök







Felkészülni, vigyázz, passz! (Fehér Levente)


Egy hajtós futballista (Mód Levente, sárgában, jobbra)




  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése