2013. október 9., szerda

DOL és BL: holnap a lányoké a főszerep

A Diák Olimpia kerületi elődöntőjében szerepel, azután biztosan éremért játszik holnap lány csapatunk (összevont II-IV. korcsoport). A helyosztókra az első számú magyar női labdarúgó-csapat, az MTK Hungária FC Bajnokok Ligája főtáblás találkozójával nagyjából egy időben kerül sor. 


Lányaink az elmúlt héten kezdték meg idei szereplésüket az öt csapatot felvonultató mezőnyben. Az eredetileg két hármas csoportba osztott mezőny egyik tagja - épp a mi triónkból - az utolsó pillanatban visszalépett, így az elődöntőbe jutásunk játék nélkül is biztos volt.

Futballozni azért így is kellett: mégpedig kétszer, csoportunk másik tagja, a címvédő Brassó "A" ellen, oda-visszavágós alapon.

 Az első találkozón kissé elfogódottan játszott több poszton is kicserélődött, összesen egy edzést maga mögött tudó csapatunk. Sokat hibáztunk, egy kis bátorság is hiányzott, de így is vállalható eredmény született (1-3). Gólunkat Molnár Szintia (5.b) szerezte.

A második meccsre enyhült a lámpaláz. A 0-0-s eredmény, és főleg az összeszedettebb játék okot ad a bizakodásra a Kapocs elleni elődöntő előtt.
Amely után - akár nyerünk, akár veszítünk - a Brassó lesz az ellenfelünk, mert a másik ágon a házigazda iskola "A" és "B" gárdája csap össze.


Fél szemmel azért a Hungária körútra is figyelünk majd. A kétszeres BL-győztes, hatszoros német bajnok Turbine Potsdam ellen szereplő MTK-ban ugyanis várhatóan pályára lép volt diákunk, Pinczi Anita is.

A 15 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes. A találkozót az Eurosport élőben közvetíti.

Hajrá lányok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése