2012. október 12., péntek

Érvényesült a papírforma: három vereséggel búcsúztunk a nagypályától

A Darus, a Szent Lőrinc és a Gloriett csapata is legyőzte iskola-válogatottunkat a kerületi Diák Olimpia nagypályás tornáján. Tanulságos sorozaton vagyunk túl - és nagyon örülünk, hogy túl vagyunk rajta... Ráadásul Ferkó cipője is megkerült.


     Mint a felvezetőben előre jeleztük: idén is komoly kihívásnak bizonyult számunkra a nagypályás bajnokság. A 13-14 éves korosztály, amelynek ebben a műfajban képviselnie kellene iskolánkat, nem részesült rendszeres és szervezett futballoktatásban, így a csapatot gyakran kell kiegészíteni fiatalabbakkal. (Ez nem lenne baj, ha legalább ők nagyjából változatlan összeállításban szerepelhetnének azon a néhány mérkőzésen, amely egy-egy évben a IV. korcsoportra vár.)
         Mindezektől függetlenül: köszönet illeti azokat, akik a Szent Grál keresését idéző kalandok során is kitartottak, és becsülettel végigküzdötték a a három mérkőzést.
      A névsor: Benedek Norbert (5.a), Éles Levente (5.a), Romhányi Bálint (5.a), Stojka-Somogyi Ferenc (5.a), Holu Levente (5.b), Urbanovics Erika (6.a), Makai Richárd (6.b), Vízhányó Norbert (6.b), Zuber Bence (6.b), Holu Botond (7.a), Benedek Dávid (7.b), Tellesz Atanáz (7.b), Uy Dominik (7.b), Horváth Ádám (8.a), Ledő Barnabás (8.a), Vajda Márk (8.a), Csehó Minkha (8.b), Urbanovics Ferenc (8.b).


A megkerült cipőért köszönet a Táncsics iskolának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése